13 Mart 2013 Çarşamba

COABY Tüm Türkiye’de Gayrimenkul Franchise Ofisleri Veriyor !!!


Firma Tanımı: COABY; cesaretli, atılım yapmak ve işini büyütmek isteyen, yenilikçi ve yaratıcı girişimciler için var olmuş bir sistemler bütünüdür.
2012 yılında ‘COABY GAYRİMENKUL FRANCHISING PAZARLAMA HİZMETLERİ A.Ş.’ tarafından İstanbul’da kurulan COABY, gayrimenkul franchising, pazarlama ve danışmanlık hizmetleri veren bir kurumdur. Dünya’da her yıl büyümeye devam eden gayrimenkul pazarında kendi işini yapmak ve geliştirmek isteyen dinamik girişimciler için global düşünme yaklaşımı ve uluslararası bir tecrübe ile oluşturulmuştur.
Franchise operasyon süreçleri ve dünya ile aynı anda ilerleyen yenilikçi teknolojisi sizi rakiplerinizden farklı kılar. COABY tüm Franchise Sahiplerine ve Gayrimenkul Danışmanlarına sektördeki en yenilikçi, yaratıcı, adil, eşitlikçi, profesyonel, etik ve en fazla kazandıran çalışma seçeneklerini sunmaktadır.COABY kendisini, Franchise Sahiplerinin ve Gayrimenkul Danışmanlarının kendi müşterilerine en üstün hizmeti sunabilmelerine adamış bir ekiple çalışmaktadır. COABY sistemi, Franchise Sahiplerinin ve Gayrimenkul Danışmanlarının sektörde en fazla kazanan ve en uzun süreli çalışan kişiler olması üzerine kurulmuştur.
COABY sistemi, Franchise Sahiplerine ve Gayrimenkul Danışmanlarına sisteme katıldıkları andan itibaren gelir kazanma olanağı sunan ‘Kazandırdıkça – Kazandığınız’ bir yapıya sahiptir.
Bayilik/Franchise Paketlerinin İçeriği: Ofis kurulum çalışması, iş planı oluşturma, kadro profili belirleme, kadro oluşturma ve kalıcılığı, portföy çalışma süreçleri, üretkenlik arttırma, pazar payı oluşturma ve kara geçiş süreçlerinde sürekli danışmanlık. Hukuksal ve teknolojik danışmanlık ve eğitim. Ticari marka kullanım standardizasyonları.
Bayilik/Franchise Şartları:
FRANCHISE BEDELİ :
Birinci bölge franchise bedeli $ 10.000.- + KDV
İkinci bölge franchise bedeli $ 6.000.- + KDV
GELİRDEN PAY : Cirodan yüzde alınmıyor. Royalty olarak aylık sabit ücret alınmaktadır.
ULUSAL TANITIM FONU : Alınmıyor.
GİRİŞİMCİ PROFİLİ : Büyümeyi isteyen, yenilikçi, değişimlere açık, finansal yeterliliği olan, işletme yönetimi yapmış, ekip kurabilecek ve ekibine rehberlik / koçluk yapabilecek, tam zamanlı işinin başında olacak girişimciler.
FRANCHISE OFİSLERİNİN ÖZELLİKLERİ : Verilecek franchise’ların ana arter üzerinde ve en az 150 m2′lik ofislerde olması tercih edilir.
Hedef Bölgeler: Tüm Türkiye ve K.K.T.C.’de franchise ofisleri verilecektir.
Toplam Şube:
Ortalama Kar Marjı: Franchise Sahibi ile yapılacak iş planında kişinin hedeflerine, bölgesine ve yatırım yapma durumuna göre belirlenmektedir.
Ortalama Yatırım Maliyeti: 45.000 $ – 50.000 $

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder